A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Gidó Csaba1973 - Csíkszereda

Gidó Csaba 1973-ban született Csíkszeredában. 1997-ben történelem szakos oklevelet szerzett,  majd 1997–1998 között mesteri képzésen vett részt a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetemen. 2012-ben doktori fokozatot szerzett a Pécsi Tudományegyetemen, történelemből. Jelenleg a székelyudvarhelyi Kós Károly Líceum történelemtanára. Kutatási területe: a vasút és közút szerepe Székelyföld modernizációjában, a székely kivándorlás Romániába a dualizmus korában.

Kiadónknál megjelent könyvei:
Gidó Csaba
Vasszekér és mozdonygőz
40 RON
@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: