A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Vadászkalandok a csodák országában
Szerző:MIKÓ István
Kiadás éve:1997
ISBN:973-9311-07-5
Oldalak száma:152
Kategória:Szépirodalom
Méret:B5
Ár:
RON
HUF
EUR

Elfogyott

„...örömmel nyújtjuk át az olvasónak oroszfáji Mikó István vadászemlékeit. Ha kedvelik a fenséges erdőket, virágos réteket, bizonyára szívesen szakítanak majd egy kis időt, hogy elolvassák ezt a könyvet. A szenvedélyes vadász sorai által életre kelnek a Kelemen-havasok, a Nyárád menti erdők, a Maros völgye és a Körösök vidéke. Mindegyik történet egyúttal történelmi-társadalmi vázlat is, bennük és általuk közelmúltunkra ismerünk, hiszen a csodák országában éltünk/élünk mi is.”


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: