A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Időutazás képekben
Szerző:FODOR NAGY Éva
Kiadás éve:2013
ISBN:978-606-556-046-8
Oldalak száma:288
Kategória:Visszaemlékezés
Méret:A5
Ár:
30 RON
3000 HUF
10 EUR

„Az erdélyi polgári irodalom egy újabb gyöngyszemét tartja kezében az Olvasó. Fodor Nagy Éva festőművész ezúttal íróként csillogtatja tehetségét. Egy olyan világot ismerünk meg belőle, amelyről kevés irodalmi leírás született: a múlt század első felének Dél-Erdélyét, ez ugyanis a színtér, ahol a szerző ifjúságának bájos és izgalmas történetei játszódnak. Néhány óra erejéig visszaröpülhetünk egy olyan korba, amelyet még sokáig fognak siratni azok,  akiknek a vérbeli polgári lét az eszményük. Egy patinás világról írott patinás mú ez, melyet a nosztalgia érzelme sző keresztül-kasul,  no meg a szerzőjére oly jellemző finom, légies humor.” (Orbán János Dénes)


A könyvről:
2013 január 5„A lelkembe gyűjtött sok szépet...”
2012 december 20„Mindig saját örömömre festek”
2012 december 17Emlékek a családi albumból
@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: