A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Az utolsó tanító
Szerző:SIMÓ Márton
Illusztrátor:LÉSTYÁN Csaba
Kiadás éve:2003
ISBN:9738468-09-4
Oldalak száma:160
Kategória:Szépirodalom
Sorozat:Lustra Könyvek
Méret:A5
Ár:
RON
HUF
EUR

Elfogyott

Novellák. „...semmi sem erősebb az alapélményeknél, semmi nem lehet annyira meghatározó, mint azok a korai ízek, a hangulatok, mint a mulandóságuk ellenére is csontig hatoló első szerelmek, vagy azok a borzongatóan fájdalmas első csalódások, amikor egy becsapott ajtó mögött megannyi vélt öröm porlad szerte vigasztalanul és megéletlenül, semmi nem válhat annyira emlékezetessé, mint az első világhuzat, amelytől azt reméli az ember, hogy férfivá érhet általa...”


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: