A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Székelyföldi mozaik
Szerkesztő:BODÓ Julianna
Kiadás éve:2004
ISBN:973-8468-18-3
Oldalak száma:264
Kategória:Szociológia
Sorozat:Térség Könyvek
Méret:A5
Ár:
20 RON
2000 HUF
6 EUR

Most induló könyvsorozatunk nem véletlenül viseli a Térség-könyvek nevet. Tényközlő, tájékoztató könyvsorozat kíván lenni. Egyfajta szakmai szolgáltatás mindazon térségi szereplők számára, akika tervezés és fejlesztés pragmatikus kérdéseivel napotna szembesülnek. Meggyőződésünk, hogy térségünkben van érdeklődés a tényszerű helyzetelemzések iránt, és bízunk abban is, hogy más kutatók is kapcsolódnak majd ehhez a gyakorlathoz. Könyvsorozatunk első darabja mozaikszerű válogatás. Az egyes tanulmányok tényeket, térségi folyamatokat mutatnak be, amelyek hasznosak lehetnek ágazati, mikroregionális, lokális léptékű fejleszéti feladatok megoldásában.


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: