A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Igény a tanulásra?
Szerkesztő:TÚROS Endre
Kiadás éve:2005
ISBN:973-8468-38-8
Oldalak száma:476
Kategória:Szociológia
Sorozat:Térség Könyvek
Méret:A5
Ár:
20 RON
2000 HUF
6 EUR

A kötetben a kutatás bemutatása és az eredményeket, következtetéseket ismertető szaktanulmány meg egy esettenulmány mellett nagy helyet foglalnak el a kutatás során készített interjúk, melyekben oktatással foglalkozó szakemberek fejtik ki véleményükiet a vizsgált téma kapcsán mindarról, amit fontosnak tartanak saját szakterületükön. Sokféle tapasztalattal, sokféle hittel, meggyőződéssel rendelkező szakember beszél a tanulásról, az iskoláról. Erős bizakodástól mélységes elkeseredésig terjed véleményeik hangulati skálája, de az egészet végigolvasva hosszú távra szóló józan optimizmust érezhetünk végkicsengésként.


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: