A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Emlék-képen
Szerző:MÓSER Zoltán
Kiadás éve:2009
ISBN:978-973-8468-89-4
Oldalak száma:104
Kategória:Album
Méret:B5
Ár:
30 RON
3000 HUF
10 EUR

„Itt, e kicsi könyben próbáltam – a magam számára is – összegezni, hogy mit, milyen fekete-fehér képeket készítettem eddig. Négy fejezetbe csoportosítottam a képeket: Házak, városok; Tárgyak, dolgok; Fák, levelek és Idézetek, mosolyok. Külön nem szólok mindegyikről, csupán az utolsóról, amely számomra is meglepő volt. Ezeken a képeken mindenki nevet, vagy mosolyog. Azért meglepő, mert ezeket az írókat, költőket nem így ismerjük, vagty ezt az arcukat nem ismerjük. Hogy akkor mire gondoltak, miért is nyíltak meg és adtákkölcsön arcuk derűjét, pontosan nem tudom.” (Móser Zoltán)


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: