A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Kivizsgálás
Szerző:OLÁH Sándor
Kiadás éve:2008
ISBN:978-973-8468-0-2
Oldalak száma:388
Kategória:Szociológia
Méret:A5
Ár:
40 RON
4000 HUF
15 EUR

„E kötet írásaiban az állam és a társadalom viszonyának „kivizsgálásával” próbálkozunk, a köztudatban egymástól élesen elkülönülő történeti korszakban. Az egyik az 1940–44 közötti „kicsi magyar világ”, a másik az ezt követő több mint négy évtized, a szocialista korszakként ismert félmúltunk.
A hatalom erők játéka, amely áthatja a társadalom egészét – írta egy neves francia gondolkodó. Az olvasó e kötet írásaiban a különféle erők játékainak változatos formáit követheti nyomon, makro- és mikroszinten.”


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: