A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Erdélyi Szép Szó 2017
Szerkesztők:FEKETE Vince
LÖVÉTEI LÁZÁR László
Kiadás éve:2017
ISBN:978-606-556-098-7
Oldalak száma:288
Kategória:Szépirodalom
Sorozat:Erdélyi Szép Szó
Méret:A5
Ár:
25 RON
2500 HUF
7 EUR

Antológia. Válogatás a 2017-es év szépirodalmi terméséből, a szerzők fotóival.

„Tudhattam volna, hogy jössz, várnom kellett volna. Elsiettem a dolgot. Várni, és emlékezni, milyen melletted az autódban ülni, milyen veled lenni. Emlékezni kellett volna, de mindent elfelejtettem, mert kétségbeestem, hogy nem jössz. Vártalak, olyan soká vártalak, hogy már nem is mertem hinni, hogy valóban eljössz, mindent elrendezel, az autódban ülök, és elviszel, elmegyünk. Várnom kellett volna, de a hiányodban hogyan lehetett volna éppen az eljöveteled felől bizonyosságom, a távollétedben arról, hogy eljössz, és velem leszel. Hogy éppen azon a hajnalon kopogsz, én kinyitom, és ott állsz frissen, mosolyogsz, és együtt megyünk el onnan.” (részlet Adorjáni Anna Te című írásából)

 


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: