A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Tájiratok
Szerző:MÓSER Zoltán
Kiadás éve:2014
ISBN:9786065560673
Oldalak száma:160
Kategória:Album
Méret:B5
Ár:
50 RON
5000 HUF
EUR

„Ez az album a Valahol, Európában című, kétnyelvű albumom folytatása. A formája és terjedelme ugyanolyan, hasonló a felépítése, mégis más. Fotópárokból áll, ezért egyszerre szembesítés és játék: amolyan kérdezz-felelek játék. Nyugat kérdez, kelet válaszol az egyik helyen, másutt meg fordítva. Hogy miért kapta az album az Otthon Európában alcímet? Egy előadást hallgatva kaptam fel a fejemet, amikor azt hallottam, hogy az előadó szerint az otthon egyenlő a boldogsággal. Engem valóban megörvendeztetett,  mert akkor itt az alcím a boldog Európára irányítja a figyelmet, úgyh, ahogy én azt nem is sejtettem. Most már csak az a kérdés, hogy valóban örömet és boldogságot sugallnak ezek a képpárok? Jó volna hinni, hogy igen.”


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: