A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Titánia ébredése
Szerző:IGNÁCZ Rózsa
Kiadás éve:2019
ISBN:978-606-556-112-0
Oldalak száma:272
Kategória:Szépirodalom
Sorozat:Ignácz Rózsa
Méret:A5
Ár:
35 RON
3500 HUF
EUR
Titánia... Titánia... Szentivánéji álom, Shakespeare... Oberon, a tündérkirály, féltékenységében elvarázsolja feleségét, Titániát, hogy beleszeressen egy szamárfejű szörnyszülöttbe. Titánia csak akkor ébred rá, kire pazarolta szerelmét, amikor Oberon feloldja a varázslat alól. 
Ignácz Rózsa hősnőjét nem varázsolja el semmiféle tündér, „csak” saját hitének – és tévhitének – bűvöletében tölti napjait. Így élte le egész életét. Mondhatni boldogan. Egy valaha minden téren támogatott és kiszolgált, és mára, magányában, épp ezért szánalmasan kiszolgáltatottá váló nő, aki halála előtti utolsó napjaiban ébred csak arra, hogy mindvégig álomvilágban élt, és mindvégig egy szörnyet szeretett: önmagát. 

@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: