A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Élj könnyedén!
Szerző:BOTÁR Csilla
Kiadás éve:2019
ISBN:9786065561144
Oldalak száma:84
Kategória:
Méret:A5
Ár:
25 RON
2500 HUF
EUR

„...az életfilozófiámról, elveimről írok, ezen belül a kapaszkodókról, hitrendszerekről, a szerencséről, az erősségekről és persze a hibákról, a komfortzónáról, valamint a kitartásról.

Az Egészségünk fejezetben a mozgás, a wellness fontosságáról, a gyógynövények használatáról, valamint a szépségápolásról. A háztartás téma sem maradhat el, ötleteket adok a mosás, takarítás megkönnyítésére, a hulladékok felhasználására, valamint tippeket adok sütéshez-főzéshez, eltevésekhez. A Kert és környezet fejezetben is közzéteszek számomra fontos tippeket, amelyek könnyebbé teszik a kerti munkát, és segítenek például abban, hogy környezetkímélő módon szálljunk szembe a kártevőkkel.

Összességében azt szeretném megmutatni, hogyan lett az én életem lassúbb, könnyebb, örömtelibb, szebb, bölcsebb. Kívánom, hogy a Tied is így változzon!”


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: