A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Besúgó voltam, szívem
Szerző:LŐRINCZ György
Illusztrátor:LÉSTYÁN Csaba
Kiadás éve:2008
ISBN:978-973-8468-84-9
Oldalak száma:288
Kategória:Szépirodalom
Sorozat:Lustra Könyvek
Méret:A5
Ár:
RON
HUF
EUR

Elfogyott

A ma élő nemzedékek számára a diktatúra napi gyakorlata és a kiszolgáltatott emberek köznapi élete maga a „rémregény”, a történet időnként „szürrealisztikussá” válik. Valóban, a kommunista zsarnokság társadalmának legkevésbé sem a józan ész, a hagyomány és a szociális kultúra szabta meg a törvényeit, ellenkezőleg, a mértéktelen és őrült hatalom az egyik oldalon és a teljes kiszolgáltatottság a másikon. Ezt a szinte a fantasztikum világában élő társadalmat idézi fel a regény. (Pomogáts Béla)


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: