A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Erdélyi szép szó 2000
Szerkesztő:FEKETE Vince
Illusztrátor:ÁDÁM Gyula
Kiadás éve:2000
ISBN:978-973-9311-75-x
Oldalak száma:368
Kategória:Szépirodalom
Sorozat:Erdélyi Szép Szó
Méret:B5
Ár:
13 RON
1300 HUF
4 EUR

„A csíkszeredai Pro-Print Könyvkiadó és a Hargita Kiadóhivatal vállalkozik egy erdélyi irodalmi antológia közös kiadásának évente megismétlődő szép és nemes feladatára. Erdélyi Szép Szó 2000 címmel összeállítottuk az erdélyi költők és prózaírók tavaly megjelent legjobb írásaiból válogatott, több mint ötven erdélyi író, költő alkotásait bemutató antológiát. Válogatásunk az erdélyi és magyarországi kulturális és szépirodalmi lapok, folyóiratok (Látó, Székelyföld, Helikon, Korunk, A Hét, Alföld, Hitel, Jelenkor, Forrás, Kortárs, Élet és Irodalom, Bárka, Tiszatáj stb.) számait alaposan áttekintve készült.” (Ferenczes István)


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: